Diagnostiek en behandeling van motorische problemen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.

“Spelenderwijs leren”

Wanneer u vragen heeft over de motorische ontwikkeling van uw kind, kunt u terecht op ons inloopspreekuur.

Elke maandagochtend van 10.00 tot 11.00 kunt u binnenlopen in onze praktijk om advies te vragen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen.

De praktijk is gespecialiseerd in het werken met kinderen die een stoornis hebben in het autistisch spectrum.

De praktijk is sinds kort gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures bij kinderen

Sportblessures bij kinderen verdienen een anderen behandeling dan bij volwassenen, omdat we hier vaak te maken hebben met problemen van de groeischijf.

Er wordt regelmatig gewerkt met elastische tape.

Tevens wordt nauw samengewerkt met een podoloog.

In Mei is het programma Goed Bezig! in Tiel van start gegaan.

Het programma is gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar met overgewicht. Het is een multidisciplinair programma, waarbij de kinderen een jaar lang begeleid worden, wat als voordeel heeft dat de terugval kleiner is.

Er wordt veel aandacht besteed aan beweeg- en eetgedrag. Ook de ouders worden nauw bij het programma betrokken (onder andere door ouderbijeenkomsten). Tenslotte hebben de ouders een belangrijke rol in het stimuleren van een gezonde leefstijl.

De kosten van het programma worden voor een groot deel vergoed door de gemeente Tiel.

Goed Bezig! wordt verzorgd door Angelique Becks (diëtist), Anna-Marie van Garderen (kinderfysiotherapeut), Emmy Bucher (orthopedagoog) en Sport- en Gezondheidscentrum Body Dynamics. 

Meer informatie is te verkrijgen via 

De afgelopen maanden werd achter de schermen druk gewerkt aan deze nieuwe website. We hebben heel wat veranderingen aangebracht. Niet alleen aan het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud van de site kregen een make-over.

We beschikken nu ook over een nieuwsrubriek waarin we je op regelmatige basis op de hoogte brengen van onze vele projecten, activiteiten en ander nieuws.

Deze website is vervaardigd door het bedrijf LoginSecure en wij zijn uiterst tevreden met hun uitmuntende manier van zaken doen. Mocht u design wensen hebben dan kunnen wij u deze firma aanraden u zult er namelijk geen spijt van krijgen.

Hebt u nog vragen, suggesties of opmerkingen over onze vernieuwde website, stuur ons gerust een mailtje via .

Mocht u graag meer willen weten over LoginSecure dan kunt u dit vinden op hun website www.loginsecure.eu of neemt u direct contact op via .